Költözik a Kedvenc Fodrászom

2014. március 10-től a Kedvenc Fodrászom új helyre költözik, ami rengeteg pozitív dolgot hoz magával.

Szerencsére megoldható volt, hogy gyalogos távolságban maradjak, így mindenkinek kényelmes az átjutás az új üzletbe, ami szintén Buda szívében található.

Oly’ sikeresen tudtam kiválasztani az új munkahelyemet, hogy ez szinte álomba illő.

A szalon egy csendes, kicsit utcában található, utcafrontról nyílik, egy szép nagy park is van az utca végén. Szerencsére már nem szuterén helyiségben tudlak fogadni bennetek, hanem egy tágas, modern, új üzletben, ahol kényelmesen tudtok majd szépülni.

1

A szolgáltatások köre bővül, mert itt a manikűr, műköröm, pedikűr mellet van kozmetika, és masszázs is.

Minden új kolleganőm precíz, profi, megbízható, és kedves szakember, akik várnak Titeket is szeretettel!

Az elérhetőségem, nyitva tartásom, áraim, és akcióim nem változnak, csak a környezet, mely sokkal szebb, és barátságosabb lesz, mint eddig bármikor.

Engedjetek meg még néhány sor a márkákról, amiket használok, hogy miért szeretem őket, és miért ajánlom Nektek is otthoni használatra.

A haj maga egy önvallomás – ugyanis rengeteget elmond a viselőjéről.

Biztosan mindannyian ismeritek azt az érzést, amikor kiléptek a fodrásztól és csak attól, hogy a hajatok pompás lett, magabiztosabbnak érzitek magatokat.

A gyönyörű haj tehát kétségtelenül nagyon fontos, de az sem mindegy, hol készül el. Amellett, hogy persze hozzáértő kezekre szeretnétek bízni féltett hajkoronátokat, egyre több embernek fontos az, hogy hogyan is néz ki a szalon, ahol elkészülnek a remek frizurák.

2

Én annak a híve vagyok, hogy a repertoár minél szélesebb, annál több hajnak, és hajtípusnak tudok megfelelő kezelést nyújtani. 2008. óta volt időm megannyi cég termékét kipróbálni, és biztosan állíthatom, hogy csak egy márkából nem talál mindenki a saját hajára megfelelőt, ezért döntöttem úgy, hogy akár 6-8 féle márkát is fogok használni. Alapvetően Alfaparfos fodrászként kezdtem, de sok mindent hiányoltam náluk, így nyitottam a Wella és a kistestvére, a Londa felé. A továbbképzések folyamán megismerkedtem a Schwarzkopf márkával közelebbről is, így beemeltem ezt az exklúzív termékcsaládot is a naponta használatos termékeim közé. Nem beszélve a Tony and Guy (TiGi) finsih termékekről (lakk, wax, hab, shine spray), melyek szinte önmagukért beszélnek, illatoznak, fénylenek, selymessé, és rugalmassá varázsolják a vendégek csodálatos frizuráját.

Azért ezeket a márkákat választottam, mert ezekkel bármit meg lehet valósítani, amit csak elképzelek és elérhető áron tudom nyújtani a szolgáltatást minden kedves vendégemnek.

Rengeteg termékük van, melyeket variálva bármilyen textúrájú hajat gyönyörűvé, selymessé és fényessé lehet varázsolni.

Számomra sokkal fontosabb, hogy egy haj ápolt és egészséges legyen, minthogy a legújabb trendnek feleljen meg! Ezalatt értendő, hogy ami nem jó a hajnak, az nem jó nekem sem.

Március 10-től várok mindenkit szeretettel az új szalonban!

3

Cím: 1027 Budapest Vutéz utca 9. (Black and White Beauty World)

Ági – Kedvenc Fodrászom

   4

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: