Egy kis házirend…

Kedves Vendégeim és leendő Vendégeim!

Engedjétek meg, hogy tájékoztassalak Benneteket röviden a szolgáltatásaimmal kapcsolatos néhány tudnivalóról, tiszteletteljes kérésről:

Bejelentkezés, időpontkérés, hogyan, mikor…

Időpontot kérni legkönnyebben telefonon tudsz, a +36706212265-ös mobilszámon. Ha írásban kérnél inkább, akkor kérlek a Kedvenc Fodrászom Facebook oldalán, vagy a saját privát oldalamon tedd meg. Nyilván aki eddig Viberen, emailben, stb. jelentkezett be, az ezentúl is nyugodtan írjon ott, de annyi féle módon kerestek meg, hogy néha azt sem tudom éppen miért és hogyan csipog a telefonom :). Ezért legyetek kérlek türelemmel, válaszolni fogok. Ha mégsem, akkor azt az adott csevegőfelületet nem használom, nem csekkolom, ilyenkor egyszerűsítsük le a dolgot egy telefonálással. 🙂 Ha hívsz és nem veszem fel a telefont, valószínűleg dolgozom, de mindenképpen visszahívlak, amint tudlak. Ha pedig írsz, válaszolni fogok, ahogy lehetőségem lesz rá, ígérem. 🙂

Kérlek, hogy időpont kérése, egyeztetése ügyében, bármelyik formában is teszed, hétfőtől-péntekig, reggel 10:00 és este 19:00 óra között keress meg. A hétvége számomra is pihenéssel telik, ahogy Nektek is. Az oldalamra hétvégén beérkezett üzenetekre munkanapokon tudok reagálni, mert ilyenkor legtöbbször nincs is nálam a naptáram.
Kivétel ez alól, ha a megbeszélt, egyeztetett időpontunkat érintő problémád van, és ezzel kapcsolatban szeretnél velem beszélni (lemondani, cserélni), mert ezek ugye SOS dolgok is lehetnek mindkettőnk részéről  (pl.: ha nem vagy biztos abban, hogy jól írtad fel az időpontot, írj rám, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket).

Nyitvatartás: 

Hétfő: 12:00-21:00
Kedd: 13:00-21:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 8:00-16:00
Péntek: 8:00-14:00
Szombat: 8:00-14:00 (havi két szombat, előre bejelentkezéssel)


Ünnepnapokon szalonunk minden esetben zárva tart!
Gondoskodj időben időpontról. Ha nincs szabad időpontom, akkor nem használ a következő mondat: „Jaj, pedig már nagyon le van nőve a hajam és holnap elutazom”. Ne én legyek a hibás, ha elfelejtettél időpontot kérni. Azaz fontos, hogy időben keress meg, ha hajat szeretnél vágatni, festetni, stb., ne egy-két nappal a nyaralás, vagy valamilyen fontos esemény előtt jusson eszedbe, hogy jönni kéne, mert bármennyire is szeretném, lehet, hogy nem fogok tudni segíteni Neked. 😦

Időpontra érkezés…

Kérlek, hogy a megbeszélt időpontodra pontosan érkezz, ha nem sikerül +/- 10 perc belefér. Ha 10 percet meghaladóan késel, akkor előfordulhat, hogy új időpontot kell egyeztetnünk, vagy egyszerűbb szolgáltatást kapsz, mint amire számítottál (festés vágás helyett, csak egy festést, vagy csak egy vágást). De az is lehet hogy el sem tudom kezdeni a hajad, mert nem csúszhat be a napom a késésed miatt, és ugye Te sem örülnél, ha nap végén 2 órát kéne várnod rám, mert az aznapi vendégek mind késtek 10-20 percet. 🙂

Az időpont előtt 30 perccel kérlek ne hívjatok fel azzal, hogy én hol vagyok, mert ti már megérkeztetek?! Amennyiben ebédszünetem van, gyanús, hogy ebédelek, vagy ha Te vagy az első vendég, nem ülök bent 1-2 órával előbb. A megbeszélt időpontra percre pontosan ott vagyok mindig! Semmi pánik. 🙂 Azért kérlek Benneteket, hogy pontosan érkezzetek az időpontotokra, és ne 20-30 percel előbb, mert úgy osztom be a vendégeket, hogy közöttük legyen nekem is egy kis szusszanásnyi időm, amikor eszem, pihenek, vagy csak lógatom a lábam és készülök a nap további részére és ha megjöttök ennyivel előbb és épp senki nincs nálam, akkor annyira kellemetlen azt mondani, hogy most ülj le kérlek és én meg még nézek magam elé 20 percet és nyomkodom a telefonom. 🙂  Tudod, nekem is kell egy kis pihenő, hogy teljes energiámmal Rád tudjak koncentrálni, munkámmal pedig a legjobbat nyújtsam számodra!

Időpontra nem érkezés, azaz ha nem jössz el…

Sok minden közbejöhet, így előfordul, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra. Természetesen megértem, ha ilyen történik, DE arra kérlek, szólj! Telefonálj, írj, hogy ne várjalak hiába!

Nálam nincs kötbér, de ha bejelentkeztél, és nem jössz el az egyeztett időpontodra, valamint ezzel egyidejűleg nem értesítesz semmilyen formában a távollétedről, akkor ez a jövőre nézve megpecsételi az együttműködésünket, mivel újabb időpontot nem fogok adni.

Kérem azokat a vendégeimet, akik rendszeresen járnak, hogy mindig előre egyeztessék le a következő időpontjukat, megkönnyítve ezzel mindkettőnk dolgát, így fixen lesz mindig helyük, nem lesz kavarodás, vagy nem fordul elő, hogy nem jut hely. 🙂
Az időpontok lemondása történjen meg 48 órával azelőtt, mielőtt meg kéne érkeznie hozzám a vendégnek, ezalól természetesen kivétel a hirtelen betegség, stb., így esélyem van szervezni valakit a megüresedett helyre, sokan vannak “várólistán”, így nekik jut esély még eljönni a lemondott időpontra.

Gondoljunk picit egymásra, sokunknak szoros az időbeosztása, egy kis figyelmesség jól tud esni mindenkinek. 🙂

Még egy pár apróság amit muszáj leírnom, mert ebből is adódtak féreértések:

Augusztustól az árlistán feltüntetett árak kivétel nélkül mindenkire ugyanúgy vonatkoznak majd, a régi és az új vendégeimre egyaránt.
– Hitelben nem dolgozom, távozáskor a szolgáltatás ellenértéke megtérítendő.
– Kérlek Titeket, ügyeljetek a tisztaságra. Üzletünkben tilos morzsálódó, vagy egyéb módon szennyező     ételek és italok, fagylalt fogyasztása, valamint a dohányzás.
– Üzletünkben minden szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk, valamint áraink nem alkuképesek!
– A szalon sajnos nincs felkészülve gyerekek felügyeletére. Kérlek tartsd szem előtt a többi vendég nyugalmát és amennyiben a gyerek bármilyen felügyeletet igényel, a kezelés idejére kérlek gondoskodj róla üzletünkön kívül.
– Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és saját magunk egészsége érdekében kérjük, csak egészségesen vedd igénybe szolgáltatásainkat. Ha betegnek érzed magad, kérjük egyeztess velünk új időpontot!

Mesélek egy példát, hogy lássátok miért írtam végül egy rövid összefoglaló helyett egy hatalmas litániát:
Itt van Juli (Juli egy álnév, nem akarok személyeskedni). Julinak reggel 9 órára volt időpontja. Nem érkezett meg. A telefonszám, amiről keresett ki van kapcsolva. Julinak fogalma sincs arról, hogy mennyit utazom, vagy honnan jövök be dolgozni, vagy hogy reggel 5 órakor keltem mert elutazom és hajnalban volt időm bepakolni, hogy PONTOSAN érkezzek a munkahelyemre. Arról nem beszélve, hogy olyanoktól (TŐLETEK) veszi el a lehetőséget, akik szívesen jöttek volna szépülni. A megélhetésről és a kiesett jövedelemről már ne is beszéljünk… Az utolsó pillanatban (éjjel) történő lemondás, illetve a le nem mondás és meg nem jelenés NEM JÁRHATÓ ÚT.

Hálásan köszönöm a megértéseteket és azt, hogy végigolvastátok! 💓

Továbbra is várlak szeretettel!

Gácsi-Rózsa Ági – a Ti Kedvenc Fodrászotok 💓

kedvencfodraszom
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s